-

Blind Date cu un film

 
 
Înțeleg foarte bine cât de complexă poate fi o relație sau o potențială relație cu un film. Câteodată îl inviți acasă la tine, în intimitatea dintre tine și laptop, cu o lumină difuză într-un colț. Câteodată îți inviți și prieteni să-l cunoască. Alteori ieși în oraș cu filmul, la un cinema, stai și în frig sau pe trepte pentru a-l vedea. Câteodată nici nu-l cunoști înainte, și ai fluturi în stomac. Oare o să-ți placă? Oare o să merite? Oare o să mai vrei să-l vezi și a doua oară?

Cam astea sunt gândurile care ne răscolesc înainte de întâlnirea cu un film franțuzesc, de dragoste, despre care încă nu știm mai multe, propus de Asociația Macondo și Cinema Elvira Popescu. Întâlnirea pe nevăzute are loc miercuri, 18 februarie, de la ora 19.

Iar provocarea nu se oprește aici. Pe lângă filmul ținut secret, spectatorii sunt invitați și să se cunoască între ei. Doi dintre ei vor câştiga o seară ca în filme, din partea Ceainăriei La un Ceai. Adică Blind date-ul depășește ecranul cinematografului și se transformă în realitate: doi cinefili care nu se cunosc vor fi trimiși împreună la un ceai. Prin tragere la sorţi, aceștia vor câştiga o seară aromată cu ceai Ginger Kiss şi prăjituri delicioase la Ceainăria La un Ceai.

Așa că este o ocazie bună să mergi singur la cinematograf, fie că vrei să descoperi filmul, fie să intri în vorbă cu persoana de lângă tine.

Urmărește noutăți pe pagina event-ului sau cumpără bilete aici.