-

Spellground Festival. Zonele

 
 

Din Constanța până în Năvodari, Spellground ne așteaptă cu cinci zone de distracție: MASTERGROUND, PLAYGROUND, LET’S PARK!, CAMPGROUND si BEACHGROUND.

MASTERGROUND – Campus Universitar Ovidius

Este centrul de comandă al festivalului. Cel către care duc toate drumurile. Fiindcă găzduiește două dintre cele trei scene ale festivalului: MASTER STAGE (pe care cântă headlinerii și trupele internaționale) și GROUND STAGE (pe care urcă trupele românești). Programul îți va permite să îi vezi pe toți sau pe oricare dorești.

PLAYGROUND – Baza sportivă Universitatea Ovidius

Spellground e despre muzică, dar și un pic mai mult. Pentru deconectare, îți mai propune competiții sportive în gașcă. La playground îți poți provoca prietenii la un meci de fotbal, baschet sau tenis. Va face așteptarea concertelor în timpul zilei mai fun.

LET’S PARK! – Parcul Tăbăcăriei

Este zona cu acces liber a festivalului, zona în care vor fi organizate tot felul de activități pentru copii și care va găzdui un uriaș picnic. Seara vor fi proiecții de filme în aer liber.

CAMPGROUND – Camping Enigma

Zona de camping se împarte la rândul ei în patru arii diferite: Terra Village, Venta Village, Aqua Village, Sol Village,  cu parcare proprie, dușuri, băi, zone de relaxare, de socializare, puncte de încărcare electronică.  La doar câțiva zeci de metri de plajă, ceea ce o să facă logistica ceva mai comodă.

BEACHGROUND – Plaja Kudos

Pe plajă organizatorii Spellground spun că și-au propus să țină o petrecere aproape continuă în fața scenei de muzică electronică (Electronicwave Stage).

1200 grid for designers and developers

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!